onsdag 21 oktober 2009

Slav arbete förekommer fortfarande i Sverige 2009.

http://hd.se/landskrona/2009/10/21/fler-saker-att-reda-ut/

För er som inte orkar klicka på länken så är det en artikel ifrån landskrona posten om att socialbidragstagare i landskrona kommun fått praktisera gratis utan att FÖRST ha blivit beviljad några pengar.

Min Kommentar till detta är att detta är en modern form av SLAVARBETE.
Slav arbete = gratis arbete utan någon ersättning.
Sverige har undertecknat FN stadgarna om de mänskliga rättigheterna men de verkar de styrande på socialförvaltningen i Landskrona inte bry sig om utan här legitimerar man det genom att kalla det praktik. Att sen chefer låtit dessa människor utföra deras privata sysslor som att fälla träd hemma hos en chef är ännu värre. Det är ju förknippat med LIVSFARA om någon av "praktikanterna" skulle fått ett träd över sig och avlidit det hade kunnat leda till fängelse och stor personlig tragedi. Den som redan har orkat att gå ner till försäkringskassan och fylla i papperna om socialbidrag mår redan så psykiskt dåligt att sedan vara tvingad till att utföra sysslor av detta slag får dem knappast att må bättre.
För att sedan inte tala om de skattebrott dessa chefer gör sig skyldiga till när de INTE tar upp det till skattemyndigheten att de fått dessa tjänster/varor utförda/tillverkade.
Att sedan inte någon av dessa chefer får stå till svars är ännu en form att legitimera det hela.

Detta stänker surt på den borgerliga alliansen av styrande kommunpolitiker i Landskrona att år 2009 så existerade fortfarande slavarbete här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar